maanantai 2. huhtikuuta 2012

Se täydellinen maali

Olen pari vuotta etsinyt sitä oikeaa maalia. Kaunista harmaan sävyä, matta pintaa, juuri sellaista missä yhdistyy samalla karheus, luonnollisuus ja pehmeys. Jep kuulostaa mahdottomalta yhtälöltä:) Joka tapauksessa nyt pitkän etsinnän jälkeen se löytyi ja nyt uskallan siitä jo kertoakin. 

Kaikki siis lähti siitä kun etsin maalia kotiini, mutta nyt löysin tuotteen joka tulee myyntiin myös kaupalle, jei! Kysessä on siis kalkkimaali. Meille maali tulee Islannista. Ihana islantilainen pariskunta jonka yritys tämä on, on ollut minuun yhteydessä ja nyt piakkoin saamme heidän tuotteitaan myös kaupalle, en malta odottaa. 

Sain testattavaksi maalia kotiini ja makuhuoneen seinä on nyt saanut uuden ilmeen ja voin lämpimästi suositella tuotetta muillekin tee-se-itse-naisille. Sen helmpompaa ei maalaminen ole. Maali myydään jauheena paperipussissa, siihen sekoitetaan vain vesi ja sitten tuote on valmis maalattavaksi. Kalkkimaali on täysin luonnontuote, mikä tekee siitä entistäkin paremman. Valikoimiimme tulee 6 eri harmaan, pellavan ja vaalean sävyjä jolla saa helposti ja nopeasti uutta ilmettä kotiin:) Kerron tuotteesta heti lisää kun selviää milloin saamme toimituksen kaupalle.

Tässä muutama fiiliskuva, ei tosin ole meidän kotonta...vaan lainattu tanskalaisen ystäväni Anitan sivuilta 

2 kommenttia:

 1. Siis mitä KUVIA!♥
  Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo maali, ehkä sitä voi tilata aikanaan myös nettikaupasta?
  Mukavaa pääsiäistä!
  Anne

  VastaaPoista
 2. Joo siis ihan ehdottomasti kun saadaan vaan tuote tutuksi ja siis ainahan voi postitse myös tilata sitten kun niitä vaan saadaan;) Samoin ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista