maanantai 2. helmikuuta 2015

Uutta Bulevardilla: Ekologiset Enfance Paris suihkusaippuat lapsilleYksi Pariisin messumatkan löydöistä on uusi ekologinen ihonhoitosarja Enfance Paris. Merkin luomusuihkusaippuat sopivat loistavasti herkän ihon tarpeisiin ja ne ovatkin kehitetty erityisesti lasten tarpeisiin aina syntymästä teini-ikään saakka.


Enfance Paris-tuotteet on valmistettu käyttäen ainoastaan luonnonmukaisia ainesosia kuten aromaattisia öljyjä. Kaikki tuotteet onkin testattu kliinisin kokein eivätkä ne sisällä alkoholia, kemikaaleja, parabeeneja, säilöntäaineita tai parafiinia, eikä niitä ole testattu eläimillä.  Erityiseksi merkin tekee myös se, että suihkusaippuat on pakattu mitä kauneimpiin papereihin ja pakettiin, vaihtoehtona on siis kaksi erilaista paketointia, hinnoiltaan 12€ ja 18 €. Pieneen laatikkoon pakattu saippua sopii loistavasti vaikka lahjaksi. 

Enfance Paris tuotteet tuoksuvat lempeästi linjassa kauniin paketoinnin kanssa. Saippuoissa on myös narut ja niiden ideana on tehdä lapsille saippuoinnista helpompaa ja lisäksi saat ne hyvin roikkumaan suihkuun.

Lähetys odotetaan saapuvaksi tällä viikolla.
Lisäämme saippuat tietenkin myös verkkokaupan puolelle mitä pikimmiten.

Mukavaa päivän jatkoa! :)

2 kommenttia:

 1. Voi miten söpöt pakkaukset, eihän noita voi avata! :D

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta :) tai ainakaan ei raaski pakkausta heittää pois... Mutta nyt on meillä testattu kotona lapsilla ja itsekin käytin saippuaa, niin ihana on. Voin lämpimästi suositella :)

   Poista