torstai 5. huhtikuuta 2012

Tine K ja kalkkimaali...

...on muuten loistava yhdistelmäSävyt sopivat toisiinsa kuin nenä päähän. Tässä tunnelmia Tineltä, jolta saamme toimituksen ensi viikon lopulla, niistä tuotteista lisää seuraavassa postauksessa. 

Ja kovasti on kyselty kalkkimaalin toimitus ajankohtaa, arviolta noin 3 viikkoa niin saamme ne. Mallit väreistä tulevat kaupalle ensi viikolla, jolloin on mahdollisuus tulla kaupalle katselemaan sopivaa sävyä kotiin tai mökille:) Kiinnostus maalia kohtaan on ollut kova ja kyselyitä on tullut paljon. Tiedotan maalin saapumisesta ja muista siihen liittyvistä täällä blogin puolella.

Mun lemppari kuva, ihana valo, kaunis kuva

Kalkkimaalin sävyjä, hyvin toimii:)
Näitä ihania uusia astioita tulossa ensi viikolla


Ja näitä purnukoita tulee myöhemmin tämän kevään aikana

Servettejä, astioita ja tabletteja, kaikki niitä löytyy kaupalta
Lyhdyt:)

Päiväpeittoja löytyy kaupalta ja ohuemmat peitteet toimivat loistavasti myös torkkupeittona

5 kommenttia:

 1. Hei,
  tuo kalkkimaali kuulostaa hyvältä. Minkälaisille pinnoille se soveltuu? Käykö esim. kipsilevynseinän maalaukseen?
  Hyvää pääsiäistä :) Hanna

  VastaaPoista
 2. Terve!
  Ihastuimme tähän, remontti juuri käynnissä ja ensimmäisiä pohjamaaleja maalaillaan... emme löytäneet tuotetta verkkokaupasta, onko tulossa?

  Terveisin,
  Mari V.

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Saako tuota kalkkimaalia ostettua vain liikkeestänne? Vai saako sitä esim. tilaamalla? Minkä hintaista maali on? Entä löytyisikö sitä jotain ihanaa, oikein vaalean harmaata?

  VastaaPoista
 4. Kalkkimaali on hyvä juttu, mutta ihmettelen, että kaikki sivustot esittelevät kalkkimaaleja vain seiniin. Itse olen täysin koukussa Annie Sloanin kalkkimaaleihin, joilla voi maalata vaikka mitä. Huonekalujakin. Olen käyttänyt. Helppoa. Värejä on monia (ei vain harmaita ja beigejä. )
  Annie Sloan etsii Suomesta sopivaa maahantuojaa ja myyjää tuotteilleen. Tietääkö kukaan? Niitä olisi ehdottomasti saatava Suomeen mitä pikimmin, koska postimaksut ovat niin kalliita.

  VastaaPoista
 5. Hei MariaCarita, Juu tottahan toki maalilla voi maalata huonekalujakin, muutama meidän asiakas onkin sen tehnyt ja meillä kaupalla myös hyllyjen maalaus kalkkimaalilla käynnissä. Mutta ensisijaisesti asiakkaamme ovat olleet kiinnostuneita seinän maalamisesta, kalkkimaalilla kun saa helposti ja nopeasti uuden, mutta niin hienostuneen ilmeen kotiin:) Kalklitirin kalkkimaalit ovat juuri sitä mitä me asiakkaillemme haluamme tarjota ja juuri sen kauniiden ja harmonisten sävyjen takia se on meidän kaupan hyllylle päätynyt.

  VastaaPoista