maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kalkkimaali

Tässä vielä muutama kuva Tanskan ja Norjan kollegoiden kodeista, jossa maalattu seiniä kalkkimaalillaToimii todella hyvin erilaisissa ympäristöissä. Eteisen käytävällä, olohuoneessa ja vaikka keittiössä...
Ja jo tällä viikolla lupasivat lähettää paketin Islannista, jossa väreistä mallit eli pääsee jo vähän fiilistelemään ennakkoon, maalit tai siis ne jauhot tulee sitten perästä:)


3 kommenttia:

 1. Mrs jones varaa heti kalkkimaalia! Voisin maalata nyt aluksi olohuoneesta seinän vaalealla harmaalla, sellaisellabetoninvärisellä. Terkuin jonna

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä todella kivalta! Meillä on eteisen seinä maalattu struktuuri maalilla, mutta tuo kalkki maali toimisi varmasti muihin kodin seiniin tehosteena. Keittiöön ois kiva saada viimeistelemättömän näköistä pintaa.

  VastaaPoista
 3. Jonna: joo tottakai, heti kun saadaan niitä, kyselin tänään toimitus ajankohtaa:)
  Joanna: On, se on kiva kyllä, luonnollinen ja hyvät sävyt! Ja toimii juuri tehosteseinänä loistavasti kuitenkaan liika muuttamatta ilmettä, niin kotona kuin kaupalla tuntui maalamisen jälkeen siltä, että ihan kuin sen ois aina pitänytkin olla noin:) Ei ainakaan kyllästy heti.

  VastaaPoista