keskiviikko 14. elokuuta 2013

Becksöndergaardin villa/silkkihuivit


Näin syksyn lähestyessä ja iltojen viilentyessä on ihana kietaista kaulaan jotain pehmeää ja lämmintä. Sitä ovat juurikin nämä Becksöndergaardin villa/silkkihuivit, niin ihanan laadukkaita ja mukavan muhkeita. Jos etsii pitkäaikaista huivi-kumppania, niin Becksöndergaardin huivit ovat juuri sellaisia. Huivin laatu on tunnettu erittäin korkeana; se pysyy vuodesta toiseen virheettömänä ja kuosit ajattomina. Lisäksi, villa/silkki sekoitus on yhdistelmänä mitä mainioin, koska se hengittää, ollessa samalla lämmin ja pehmeä, soveltuen hyvin sekä kesään, että talveen.

Raidallinen villa/silkkihuivi 79e


Huivin voi kietaista kaulaan monella eri tavalla tai laittaa hartioille lämmittämään illan viiletessä. Huivin koko on 110x200cm, joten sen voi pyöräyttää parikin kertaa kaulan ympäri ja näin näyttää ihanan muhkealta. Huivin päät voi joko jättää roikkumaan vapaasti tai taittaa huivin sisään. Mahdollisuuksia huivin käyttöön löytyy siis lukemattomia.

Nude tähti villa/silkkihuivi 79e 

Syksyn kuoseissa pysyvät tietysti jo alusta alkaen Becksöndergaardin mallistoissa olleet perinteiset tähtihuivit. Lisäksi syksyn malleista löytyy mm. raidallista, hevos- ja eläikuosia.
Nougatille on jo saapunut useita uusia malleja ja nettikauppaamme Nougat.fi lisätään huiveja sitä mukaan, kun niitä tulee. Lisää uusia ihanuuksia saapuu syksyn mittaa koko ajan lisää.
Wild Horse harmaa villa/silkkihuivi 79e

Oletko sinä jo löytänyt suosikki huivisi Becksöndergaardin valikoimista? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti