perjantai 16. elokuuta 2013

Tarinoita tavaroiden takaa: Tine K Home keraamiikka


I am not perfect 
I am a bit uneven
I come in dissimilar color shades
I can crack in patina

But,
I am handmade and painted with love
I give your kitchen shelf the special touch
I add that little extra something to your home
I am beautiful as I am

Tine K Homen keramiikka valmistetaan siis käsin Marokossa.

Keraamiset astiat ovat olleet mukana mallistossa alusta alkaen ja ne ovat erittäin suuri osa Tine K Home merkkiä. Jokainen tavara on tehty taidolla ja intohimolla. Tine on tuonut oman kosketuksensa omalla värimaailmallaan perinteiseen marokkolaiseen keramiikkaan. Tämä on Tine K:n tyylille juuri hyvin ominaista; hän löytää jotain kaunista eri kulttuureista ja muokkaa sitten tavaran skandinaaviseen tyyliin sopivaksi, kuitenkaan liikaa muuttamatta alkuperäistä tavaraa.

Tine K:n keraamiset astiat maalaa käsin pienissä pajoissa yksi ja sama suuri marokkolaisperhe, Mehdin perhe. Jokainen tavara on uniikki ja siksi pienet värierot ovat niille ominaisia. Ne patinoituvat kauniisti ajan ja käytön myötä.


Tänä syksynä mallistossa siis myös eri mallisia ja kokoisia keraamisia astioita, joita voi käyttää jokapäiväiseen ruokailuun, tarjoiluastiana tai ihan vaan koristeena keittiön ilmettä piristämään. Syys/talven väreinä ovat tällä kertaa harmaa ja musta, jotka sopivat hyvin moneen vaaleaan keittiöön antamaan pientä särmää.

Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

2 kommenttia: