perjantai 30. elokuuta 2013

Becksöndergaard Granny ja Käyttöohjeita ankeriaan-nahkatuotteille
Becksöndergaardin Grannyt valmistetaan ankeriaan nahasta. Kaikki tuotteet ovat käsityötä. Ensin, tuotteet kootaan yhteen ja sitten ne leikataan ommellaan malleihin ja kuoseihin, jotka Becksöndergaard on suunnitellut. Tuotteet ovat todellisia käsityön mestariteoksia ja ne vain pehmenevät ja paranevat ajan myötä.

Becksönderdaardin malli Handy, myös ankeriaan-nahkaa
Grannyt ovat Becksöndergaardin ensimmäinen tuote ja yksi suosituimpia tuotteita heidän mallistostaan. Sen lisäksi, että ankeriaan nahka on hyvn kestävää, imee se myös hyvin värjäys värin itseensä ja pusseja löytyykin monessa värissä pehmeistä pastellinsävyistä kirkkaisiin ja tummiin kuoseihin.

Nahassa on luonnollisia väri-, koko- ja paksuuseroja, tehden jokaisesta pussukasta erityisen. Vaikka nahka saattaa joskus tuntua ohuelta, on se silti äärimmäisen kestävä materiaali.


Koreassa on sanonta, että ankeriaan nahkatuote tuo omistajalleen onnea ja vaurautta;) 


Etelä-Koreassa valmistetut nahkatuotteet ovat ruoka teollisuuden ylijäämistä tehtyjä, joten koko ankerias tulee hyötykäyttöön, mitään ei siis tuhlata. Kyseiset tuotteet valmistetaan syvänmeren ankeriaasta nimeltään Conger Myriaster, jota löytyy Korean niemimaalta, Japanin rannkolta sekä Etelä-Kiinan mereltä. Becksöndergaard ei käytä uhanalaisten ankeriaslajien nahkaa tuotteissaan.

Handy

Käyttöohjeita
Ankeriaasta valmistettuja nahkatuotteita voi suihkuttaa läpinäkyvällä kenkäsuihkeella. Suoraa auringonvaloa tulisi välttää, koska värit saattavat sen myötä haalistua. Jos tuote kastuu, anna sen kuivua normaalisti. Tuotetta ei saa kuivattaa koneellisesti. Jos käsittelet ja kohtelet ankeriaannahkatuotteita huolella, ne vain kaunistuvat käytössä.

Nougatilta Bulevardilta ja Nougat nettikaupasta löytyy Becksöndergaardin Grannyja ja muita ankeriaan-nahka pussukoita ja lompakoita eri väreissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti