tiistai 20. marraskuuta 2012

Tarjouksia

Eilen, vihdoin, saapui kuorma ja iso kuorma olikin. Tässä menee vielä muutama päivä, että kauppa saadaan järjestykseen, mutta sitten näyttää hienolta. Tänään tulee vielä House Doctorilta lähetys ja saadaan ikkunaan jouluvalotkin. Joka vuosi tilaan ne samasta paikasta metsäylioppilailden kuusikaupasta. Laatu on hyvä ja köynnös on aina kaunis:)  Eli joulua kohden mennään kovaa vauhtia, vaikka sää ulkona ei siltä vaikuta.

Eilen siis saapui iso määrä tavaraa kaupalle. Paljon Tinen lyhtyjä, lahjapapereita, astioita, paljon mattoja jne. Sen lisäksi saimme tuotteita, jotka ovat nyt tarjouksessa -50%. Kannattaa toimia nopeasti tavaraa on rajallinen määrä. Saimme erän Tinen jalkalampunvarjostimia, väreissä kitti, harmaa ja valkoinen. Sekä ison määrän ihania tyynyjä: puuvillasamettia, silkkisamettia hapsuilla ja ilman. Ihania! Ja pieni kasa marokkolaisia käsinmaalattuja lautasia beigen värisenä. Kaikki siis nuo -50%. Ainoastaan sisätyynyt ovat normaalihintaisia.
Tässä muutama kuva nopeasti räpsittynä:) Tervetuloa kaupalle!

Samettityynynpäällinen 50x75cm 29,50€, varjostimia harmaa ja kitti.

Paljon tyynyjä -50%

Silkkisamettityyny 42,50€, hapsutyyny 21€, lampunvarjostin 55€

Lasimaljakko valkoinen alennettu hinta 11€

Marokkolainen käsinmaalattu lautanen, alennettu hinta 15€

2 kommenttia:

 1. Hei, minä mieluusti ostaisin tuollaisen lampun varjostimen, tuollaisen puuterinkitin värisenä? Pystyykö semmoista varaamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Emme valitettavasti varaa aletuotteita. Alet liikkeellä vielä lauantaihin asti. Lähetämme toki postitse tilauksia, tilauksen voi tehdä sähköpostiimme info@nougat.fi.

   Poista