tiistai 4. joulukuuta 2012

Lahjapakettiin

Joulu alkaa olemaan jo hyvin lähellä, siis pelottavan lähellä. Hommaa riittää ja lahjat hankkimatta, ainakin minulla. Tässä muutamia lahjaideoita kaupalta, vinkkinä nyt sitten vaikka miehille tai avuksi meille naisille jotka, eivät keksi lahjaa siskoille ja ystäville.

Eli tässä lahjavinkit osa numero yksi. Pernille Corydonin korut ja tässä niistä muutama suosituin.

Pernillen kaikki korut ovat siis hopeaa ja pakataan kauniiseen korurasiaan.

Minitähti sormus, jossa pienen pieni tähti ja kaunis yksin tai pinossa, samaa sarjaa korvikset. Kaikki nämä myös kultana, joka on ollut tämän syksyn ehdoton suosikki. Sormusta ja korvakoruja löytyy myös isommalla tähdellä. Sormus 35€ ja korvakorut alkaen 28€. Minitähtisormusta on saatavana ensi viikolla, muut kaupalla nyt.

Myydyin kaulaketju, joko lyhyellä tai pitkällä ketjulla. Lyhyessä pieni riipus ja pitkässä isompi. Ketju kimmeltää kauniisti hopean ja kullan värissä. On ihana yhdistettynä yksinkertaiseen ketjuun ilman riipusta "kerrospukeutumista", kaunis, herkkä ja naisellinen, oma suosikkini.

Tähtikaulaketju, jossa korukivi 49€ ja suositut korvakorut korukivellä 28€ (useita värejä ja myös hopea saatavilla)

Viime joulun halutuin koru oli tämä ihana pieni sydän lyhyellä ketjulla ja nyt saimme sitä taas. Löytyy myös  kulta ja musta. 49€

PS. Muistakaa ilmaiset postikulut nettikaupassa 17.12 saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti