lauantai 28. tammikuuta 2012

Becksöndergaard

Vierailu Becksöndergaardin showroomilla Kööpenhaminassa oli taas jälleen kerran antoisa ja inspiroiva, heidän uusi kaunis tilansa sijaitsee vanhassa tehdasrakennuksessa, jossa upeat isot ikkunat ja avara iso tila, joka jaettu pienempiin tiloihin metallikehyksisillä lasiseinillä. Katoissa valtavat tehdaslamput ja tuoleina erivärisiä Eamsin tuoleja, ihana, kaunis ja moderni. Päivä jolloin siellä olin aurinko paistoi niin ihanasti ikkunoista sisään, joten sisätiloista en oikein saanut kuvia, mutta muutaman kuitenkin. 
Keittiö ja ruokailutila

Huiveja, paljon huiveja...

Becksöndergaard on kahden naisen perustama yritys, joka on kasvanut aivan valtavaksi, mallistoa myydään ympäri maailmaa. Heidän klassikkotuote on ankeriaannahka pussukka, jonka nimi "Granny". Meiltä on niitä taas paljon kyselty ja nyt niitä saadaan lisää heti helmikuussa. 
Ankeariaannahkaa ensi syksyyn

Ankeriaannahka tuotteista mallisto on sittemmin laajentunut paljon. Huiveja, nahkalaukkuja, lompakoita, Ipad ja Iphone koteloita, meikkipusseja....ja väri valkoima on laaja.
Granny tulossa helmikuussa

Ja epämääräinen läjä huiveja, jota tulee Nougatiin keväällä

Itse löysin Becksöndergaardin Mallorcalta:) Lomamatkalla kiertelin Palman ihania pikkukatuja ja löysin sieltä pikkuruisen vaateliikkeen, jossa myytiin myös kaikkea pientä ihanaa, kuten Becksöndergaardin Granny:ä. Tästä on nyt siis kolme vuotta ja edelleen sitä samaa Granny:ä saa meiltä ja niin myös huiveja ja laukkuja jne. Kevätmallisto tulee myymälään siis helmikuussa. Voit käydä tutustumassa Becksöndergaardin maailmaan tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti