torstai 26. tammikuuta 2012

PURE by Tine K Home

Muutama kuva Odensesta...Jälleen kerran oli kaikki tehty meitä varten niin inspiroivaksi. Kaunista, ihania ideoita ja vielä ihanampia tuotteita... Itselläni valitettavasti hajosi kamera, tippui lattialle ja lasi meni rikki joten kuvat on niin sanotusti sokkona otettuja:) Mutta eilen paikalla Tine K Homen showroomilla oli myös Jonna, joka kirjottaa Mrs Jones blogia ja kuvaaja Krista Keltanen, jolla ihanien kuvien lisäksi on ihana blogi. He siis myös ottivat valtavan paljon kuvia paikan päältä eli ihan varmasti päästään näkemään vielä paljon uusia hienoja kuvia:) Odensessa vierähti kaksi päivää, ensin ns. agentti tapaaminen eli kaupan lisäksi nykyään myös vastaan muista Suomen asiakkaista, jota he tietty toivovat löytävän useita lisää :) Monissa kaupungeissa sitä ei vielä myydä vaikka tiedän, että kysyntää on. Jos tiedätte jonkun ihanan liikkeen kotikaupungistanne, joka ehkä voisi olla kiinnostunut myymään Tineä niin ottaa vaan yhteyttä kaupalle. 

 Toinen päivä meni sitten ostoja tehdessä Nougatiin. Uutta tavaraa saadaan jo varmaan kahden viikon sisällä ja sitten tekstiilit tulee hiukan myöhemmin. Ja ne musta-valkoiset Marokkolaiset astiat on siis nyt totaali loppu, kävin itse varastosta katsomassa, ei jäljellä yhen yhtä. Niitä pitäisi saapua maaliskuussa. Mutta uusia pöytätabletteja, uusi ihana saippua, uusia servettejä nyt ainakin heti alkuun:) Jei, en malta odottaa:) Pääsimme myös rennosti syömään Tinen ja hänen miehensä kotiin heidän itsensä leipomaa pizzaa agentti-päivän päätteeksi, nam. Ja mikä ihaninta pääsi siihen ihanaan kotiin kyläilylle, kauniiseen kotiin...oih. Mutta te kaikki, jotka olette Tinen kodin kuvat nähneet ehkä useissakin sisustulehdissä ja itsekin olen käynyt siellä vain avoimien ovien päivänä jolloin kaikki on tip ja top, niin kyllä sielläkin ihan sitä perusarkea eletään kolmen lapsen kanssa ja se oli ihanaa huomata, leluja sielläkin on olohuoneessa;) Mukavaa perjantaita! Tänään kotiin, ikävä onkin jo kova sinne lumen keskelle ja kuvia laitan myöhemmin lisää.

Iso aurinkopeti ja valtava oliivipuu:)


Hieno hylly tehty valtavista omenalaatikoista

Uusia ihania pyyhkeitä

Ne ihanat uudet saippuat, kaksi tuoksua Fig ja White tea & Ginger

Aina yhtä suositut Facet tuikkulasit

 

6 kommenttia:

 1. Lohduttavaa, että muillakin löytyy leluja pitkin kotia:)

  Odotan, että pääsen ihastelemaan kevään uutuuksia!

  VastaaPoista
 2. Joo sitä mäkin sanoin Tinelle, että ihanaa kun teilläkin on leluja pitkin ja vastaus oli " but ofcourse" ;) Multa ehkä tyhmä kysymys, kun on kolme lasta leluilta ei voi välttyä:)

  VastaaPoista
 3. Ihania,ihania kuvia!♥ Kyselinkin jo syksyllä meilläpäin yhdestä tutun kaupasta voisivatko ottaa TineK:ta ja sain tässä jonkun aikaa sitten kuvason ihailtavaksi(kylläkin vielä sen vanhan).Jospa ottavat niin pääsee johonkin hypisteleen ja varmaan jotai eksyis kotiinikin.. :)

  VastaaPoista
 4. Moi Anne, kerro missä päin asustelet niin koitan etsiä sieltä potentiaalista Tine K Homen jälleenmyyjää? Kyselyitä Tineä myyvistä liikkeistä tulee tosi paljon ja vielä toistaiseksi niitä liikkeitä on vähän. Toivotaan, että saadaan pian lisää ja tasasesti ympäri Suomea, koska tottahan se on että sisustustuotteita on kiva päästä fiilistelemään, ei ole sama asia ostaa netistä:)

  VastaaPoista
 5. Oulun seudulla asun. En ole Oulusta yhtään kauppaa löytänyt joka TineK:ta myis. Tuossa naapurikunnassa on kaverilla sisustuspuoti ja tiedän et ovat ainakin jossain vaiheessa ilm ottamassa myyntiin, toivottavasti onnistuu! :) On tosiaankin ihan eri asia ostaa ihan kaupasta ku netistä tilata, mut kyllä sekin käy jos ei muuta vaihtoehtoa ole! ;) Hyvää keväänodotusta!
  Anne

  VastaaPoista
 6. Tiedän liikkeen mitä tarkoitat, ilmoitan kun saadaan Oulun seudulle jälleenmyyjiä. Meillä on tosi paljon oululaisia asiakkaita eli kysyntää siellä suunnalla selkeesti on Tine K Homen kaltaiselle merkille. Eli palaan hetimiten kun tulee tietooni jotain uutta:)

  VastaaPoista