tiistai 18. marraskuuta 2014

Uutuuksia Kaupalla

Kaupalle on taas saapunut paljon uusia ihania merkkejä ja tuotteita. 
Cillasin Suomessa tuulivoimalla valmistetut tiskiaine ja käsisaippua eivät sisällä synteettisiä tuoksu- väri- eikä säilöntäainesosia. Tiskiaine tuoksuu appelsiinilta ja greipiltä ja käsisaippua salvialta ja setripuulta. Kauniit ja tyylikkäät purkit sopivat mainiosti koristamaan tiskialtaan reunaa.Raumgestaltin tammiset leikkuulaudat ovat Saksassa valmistettuja ja sopivat kauneudellaan ja yksinkertaisuudellaan moneen käyttötarkoitukseen; juustolautaseksi, sushille, tapaksille jne.
Meiltä löytyy lautoja neljässä koossa.
Lautoja rajoitettu määrä ennen joulua eli jos haluat laudan kotiin jouluksi tai lahjaksi, kannattaa se hankkia nyt.
Suositun valkoisen paperipussin lisäksi valikoimista löytyy nyt myös ruskea paperipussi, joka on kooltaan vähän suurempi ja sopii hienosti valkoisen kaveriksi.
Verkosta se löytyy täältä.
Teresa Välimäen ja Johanna Lindholmin kirja pitää sisällään jouluherkkuja modernilla twistillä ja perinteisiä ruokia pienillä jujuilla päivitettyinä. Kaunis-kantinen kirja on täydellinen joululahja ruokaa rakastavalle esteetikolle. :)
Hitaasti palavat laadukkaat Skandinaviskin tuoksukynttilät ovat heti saavuttaneet suuren suosion. Jul-kynttilää odotetaan saapuvan lisää tällä viikolla ja lisäämme sen myös heti verkkoon.Tervetuloa ostoksille verkkoon tai Bulevardille ja mukavaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti