tiistai 4. marraskuuta 2014

Skandinavisk: tarinaa ja ohjeita




Skandinavisk tuoksukynttilöiden tuoksut kehitellään Grassessa, hajuveden synnyinsijoilla, Ranskassa. Tuoksuissa kiteytyy tarinoita Skandinavian luonnosta, ihmisistä ja kulttuurista. Kynttilät valmistetaan sekoituksesta parfyymia, kasvi- ja mineraalivahaa ja kynttilöiden sydänlanka on 100% puuvillaa.




Skandinavisk kynttilät palavat 45 tuntia ja neli-sydänlankaiset jopa 75 tuntia. Pakkaus jo itsessään on kaunis ja maalattu lasipurkki sopii hyvin uudelleen käytettäväksi keittiössä, esimerkiksi yrttiruukuksi tai suolapurkiksi.

Kynttilää suositellaan poltettavaksi riittävän pitkään reunoille asti, jotta vältetään "tunnelin" muodostumista ja epätasaisesti palamista. Skandinavisk-kynttilöiden valmistuksessa käytetään hitaasti palavaa laadukasta vahaa, ja paloaika reunoille asti voi kestää jopa kolme tuntia.

Muistathan aina leikata sydänlankaa lyhyemmäksi ennen sytyttämistä. :) Yleisesti liian pitkä lanka kasvattaa kynttilän liekkiä liikaa tai se saattaa sammua tai valuttaa.



Uutuuksia sarjassa ovat talvituoksut. Mausteinen Jul tuoksuu havupuulta, kanelilta ja neilikalta. Kevyen raikas Snö on merkin ehdoton suosikki tällä hetkellä. Talvikynttilöitä odotetaan saapuvaksi huomenna keskiviikkona kaupalle ja lisäämme tuotteet myös verkkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti