perjantai 12. huhtikuuta 2013

Perjantai fiilistelyä

Ihania juttuja taas saapunut kaupalle vaikka kuinka paljon ja tänään toivomme ja odotamme, että saapuu iso kuorma Tineltä. Siinä meneekin sitten pari päivää sen purkamisessa ja että kauppa on taas edustavassa kunnossa.


Perjantai on hyvä päivä koti fiilistelyille, syyllistyn siihen hyvinkin useasti. Hagedornhagenin juliste on jo hankittu, ei vaan ole vielä seinällä tai edes kehyksissä. Eteistä en saanut maalattua pääsiäisenä kalkkimaalilla , vaikka kovasti niin suunnittelin, mutta kerkeehän sitä vielä. Väri vielä mietinnässä ja voipi olla, että makuuhuoneen seinä löytää myös uuden värin, nyt siinä on San Saccaria. Olen täysin hurahtanut Ylva Skarpin julisteisiin ja kortteihin, innolla siis odotan kaikkia kevään ja kesän juhlia, jotta saan paketteihin kauniitYlvan kortit, ihania kaikessa yksinkertaisuudessaan. 
Marokkolaiset kulhot...niin hienoja, aina.
Sarjaa pitäisi täydentää uusilla kulhoilla ja kipoilla. Olen hulluna saviastioihin, ollut aina, pidän siitä että astioissa näkyy se kädentekemisen jälki ja pienet kauneusvirheet tekevät astioista aina vaan parempia.
Ja korihullu on korihulllu, minkäs teet:)

Ihanaa perjantaita kaikille!
 

PS. Ja Becksöndergaardin huivin voittaja on Ansku L! Onneksi olkoon! Ilmoitathan osoitteesi meille info@nougat.fi :)

2 kommenttia: