torstai 11. lokakuuta 2012

Juttuja ja muita höpinöitä

Ensinnäkin terkkuja Kööpenhaminasta! Siellä tuli pikaseen pyörähdettyä ja tarkastetttua hiukan tulevia juttuja, kuten Becksöndergaardin ensi kevään ihanuudet ja Pernille Corydonin joulumallisto. Pernillen uutuudet kaupoissa marraskuun alussa ja Becksöndergaardilta uutta tulee koko ajan. Tänään tuli lähetys, jossa uusia huiveja. Joulumallisto tulee piakkoin ja vielä joulukuun alussa ehtii tulemaan jo joitain kevään uutuuksia eli jos mietit joululahjoja niin tässä muutama idea:)

Muutamat kerrat on Tanskan maalla tullut käytyä, ehkäpä kolmisenkymmentä kertaa ja en tiedä riittääkö se...monta kuitenkin, mutta hassua on se, että joskus ne tuotteet tai merkit kävelee vastaan ihan jossain muualla kuin Tanskan reissulla. Eikä sitä tietenkään ole lähdetty siitä että kaiken pitäisi tulla juuri Tanskasta:) Becksöndergaardin, joka kyllä on tanskalainen löysin Espanjasta, Palma de Mallorcan vanhankaupungin pieniltä kujilta neljä vuotta sitten. Siellä on eräs ihana pienen pieni putiikki, jossa myynnissä kaikkea kaunista ja ihanaa, semmoinen hyvä mielen kauppa. Kävelin sisään ja näin hyllyssä aivan ihanan turkoosin pussukan ja ostin sen. Se ihana pussukka oli Becksöndergaardin Granny-purse ja siitä se merkki sitten löysi tiensä Bulevardille.

Tässä muutama kuva tulevaista ja tänään saapuneista tuotteista. Piakkoin saapuu myös joulu myymälään. Joulukoristeita tulossa sekä Waltherilta niin kuin aina, että Tine K Homelta. Niitä odotellessa fiilistellään vielä hiukan syksyä.

Höyheniä, lintuja ja tähtiä tänään saapuneessa kuormassa

Granny uusissa väreissä tulossa pian

Tässä muutama kuva lähempänä joulua saapuvista, paljon värejä tulossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti