tiistai 1. lokakuuta 2013

L:A Bruketin tuotteet Nougatissa

kevyt ja meito nestemäinen astianpesuaine 500 ml / sitruunaruoho/rosmariini

nestemäinen käsi-ja vartalosaippua 450 ml / tumma vanilja

Lilla Bruketin käsintehdyt saippuat ja spa tuotteet valmistetaan Varbergissa, Ruotsissa. Merkin ideologia perustuu siihen, ettei tuotteisiin lisätä mitään keinotekoisia stabilointi-tai väriaineita, ja että kasvi-ja eteeriset öljyt, joita L:a Bruket käyttää, ovat myös orgaanisia.
nestemäinen käsi-ja vartalosaippua 450 ml / sitruunaruoho
Ainesosat ja raaka-aineet ovat suurilta osin sertifioituja eli ne on valmistettu ekologisesti ja keinotekoisia aineita on harvoin lisätty. Täten taataan, että kaikki yrtit, kasvi- ja eteeriset öljyt sulautuvat yhteen luonnollisella tavalla säilyttäen niiden luontaiset ​​ominaisuudet. Kaikki saippuat ja öljyt pyritään kehitettämään niin, että eri kasvi-ja eteeristen öljyjen ja yrttejen välille syntyy tasapaino, korostaen ja tuoden esille aina jonkun ominaisuuden: energisoiva, kosteuttava, pehmentävä, parantava, hyvin pudistava jne.
Tuotekehityksessä tavoitteena on ollut kehittää tietenkin kauniita tuotteita, mutta sellaisia, jolla on tietty käyttötarkoitus.
La Bruketin tyyli on rouhea ja rustiikkinen, romanttisella vivahteella. Käsinpumpattavat pullot ovat mielyttävän ulkonäön lisäksi helppoja käytössä. Saippuat ovat erittäin riittoisia ja puhdistavat todella hyvin lian astioista ja käsistä.

Meillä Nougatissa on tällä hetkellä myynnissä L:a Bruketin nestesaippuoita sekä astianpesuainetta, ja ne löytyät verkkokaupasta täältä, klik.

nestemäinen käsi-ja vartalosaippua 450 ml / kurkku/minttu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti