keskiviikko 15. elokuuta 2012

Tinen showroomilla

Tässä ensimmäiset kuvat niistä jota lupailin Odensen reissulta, hiukan siis tunnelmia Tine K:n syksyn mallistosta. Uusia värejä ovat almond juuri se mantelin kuoren sävy ja plum eli luumun liila.  Mutta jälleen vahvana on tummanharmaa ja tottakai valkoinen. Uusia tyynyjä ja päiväpeittoja on tulossa ja uusia värejä suosituista Facet-tuikkulaseista, joita ei siis ikinä voi olla liikaa:) Servetteihin on myös uudet sesongin värit saatavilla. Juuttimattoja saadaan kaupalle syys-lokakuussa ja myös uutta tummanharmaata lähes mustaa on tulossa suosittuun Tinen kattovalaisimeen. Mustana varjostimia ja kattovalaisinta on kyselty paljon, tämä ei ole musta, mutta melkein. Sanotaanko, että sävy on pehmeempi musta, todella kaunis. 
Uusi mattokin on tulossa, yksivärinen tummanharmaa puuvillamatto useassa eri koossa. 

Aina yhtä ihanat ja ajattomat lyhdyt


Toivottavasti näistä kuvista ja vinkeistä saatte ideoita syksyn sisustuksiin! Itselläni on yksi lempituote ylitse muiden ja se on puuvilla-pellava tyyny, jossa solmut jokaisessa nurkassa. Yksinkertainen ja rento, love it! Taitaa päästä kotiin tummanharmaat makuuhuoneeseen ja valkoiset sohvalle:) 
Ja niille jotka kalkkimaaleja olette miettineet kotiinne niin voin sanoa, että Tinen malliston sävymaailma ja tunnelma sopivat loistavasti yhteen. Kummassakin on se rauhoittava ja pehmeä tunnelma. Kalkkimaaleista lisää juttua taas myöhemmin, kotona on maalattu taas yksi seinä lisää ja olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Tällä kertaa kohteena oli lastenhuone.

   
Phantom, almond & white
Mattoja
Ruukkuja värissä Phantom
Facet uudessa värissä: almond
Hang

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti