tiistai 28. elokuuta 2012

Pernillen syksy

Hola, Hola! Tässä ennen kuin syksy saapuu ja fiilistelee tulevia kodinsisustus juttuja on kiva katsella itselle jotain uutta kivaa, siis vaikka koruja:) Pernille Corydonin korumalliston uutuudet saapuvat pian kaupalle, mahdollisesti jo ensi viikolla. Alla kuvia uutuuksista.

Kartanopäivä Leppävaarassa (kiitos siitä kaikille jotka siellä piipahtivat, oli hauska nähdä!) osoitti sen, että tähtihuivit ovat ne tämän hetken juttu. Ensimmäisessä erässä tulleita tähtihuiveja on vielä jokunen kaupalla jäljellä, mutta syyskuun alussa niitä saadaan lisää, isoa ja pientä tähteä, puuvillaisena ja villa-silkkinä. Mutta ihaniahan ne onkin! Ja uusia värejä myös klassisesta Granny purse:sta tulossa piakkoin, siitähän koko Becksöndergaardin tarina alkoi. Kätevä pussukka joka toimii loistavasti lompakkona tai vaikka pienenä iltalaukkuna, jos tavaraa ei tarvitse liikoja kannella mukana.

Hunkydoryn vaatteet on saapuneet kaupalle myös. Ok vaatteet sopiikin myymälään kuin nenä päähän Tine K Homen kanssa, samaa rentoa tunnelmaa kun Tinen mallistossa. Syksyä odotellessa on kiva fiilistellä! Ja muuten Hunkydory sai Damernas Värld lehden Guldknappen palkinnon juuri eilen...

Mutta tässä nyt kuvia Pernillen uudesta mallistosta.Peace

Rock! Korvikset ja kaulakoru pitkällä ketjulla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti