keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Tarinoita tavaroiden Takaa: Tine K Home Marokkolaiset Tarjotinpöydät


Tine K Homen alumiiniset tarjotinpöydät(TRAY ALU) tulevat Pohjois-Afrikasta. Alunperin niitä käytettiin teepöytinä Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maissa. Tarjottimet ovat yksittäiskappaleita, joten niiden kuviointi ja koot vaihtelevat, tehden niistä uniikkeja.


Tarjottimen setripuiset jalat ovat myös Marokossa valmistettu. Jalat ovat siitä kätevät, että ne saa helposti kasaan, jos haluaa vaihtelun vuoksi siirtää pöydän syrjään tai vaikkapa käyttää pelkkää tarjotinta. Jalkoja löytyy vaalean-ja tummanharmaana, mustana ja "natural"-värissä.Tine K:n tarjottimilla on hauska tarina. Niitä etsii Marrakechissa mies, jota kutsutaan nimellä "Oldman." Hän kiertelee kylästä toiseen, etsien vanhoja tarjottimia. Tästä syystä myös niiden saatavuus on joskus hitaampaa, koska ne eivät ole ns. liukuhihna tavaraa.

Tarjotinpöytä on monikäyttöinen, koska se sopii niin olohuoneen pöydäksi kuin koristeeksi seinää vasten tai seinälle.
Tarjotinpöytä on ihana mauste esimerkiksi vaaleaan pelkistettyyn olohuoneeseen ja se luo tunnelmaa syysiltoina, kun sen päälle laittaa Tine K:n tuikkulasit palamaan. Pöydän ympärillähän voi pitää myös marokkolaisen illan tai teekutsut, laittaa vain tyynyjä lattialle, istuu pöydän ympärille ja nauttii tunnelmasta. ;)

Tarjotinpöytiä löytyy tällä hetkellä muutama Bulevardilta, niitä voi tiedustella meiltä info@nougat.fi osoitteesta.

Mukavaa Päivää! :)

3 kommenttia: