perjantai 14. kesäkuuta 2013

Tarinoita matkalta

Niin kun eilen jo toitotin, että reissu oli taas hieno ja ihanuuksia tulossa, tällä kertaa myös kuulimme tarinoita Tinen reissuilta, kun hän käy Marokossa paikoissa missä korit ja savikulhot valmistetaan. Pihaan oli pystytetty teltta, jossa kaksi kesää sitten juhlittiin Tinen ja hänen miehensä häitä, oli aika hieno ja voin vaan kuvitella mikä tunnelma ja kauneus teltan sisällä on ollut.
Aaaah, ihana paikka, tällä pääsee taas hetken eteenpäin :) Ja muuten kyllä iski taas asunnonmetsästyskuume ja kodinlaittovimma. Niin kuin Tine sanoi: joskus on pakko päästä ulos siitä omasta laatikosta, että näkee asiat toisin ja uudella lailla. Juurikin näin.
Niin ja laatikolla ei siis tarkottanut kotia:)

Tässä kuitenkin muutama kuva.


Ihana, ihana talo.

Uusi väri sohvassa, kaunis vaalea pellava.

Loistava idea laittaa halot korikassiin, tosi kannella sitä ei kyllä jaksa.Uusia valaisimia, uusia ruukkuja jne

Taustalla se hieno hääteltta, joka oli vartavasten heille teetetty. Nyt sitä voi vuokrata omiin juhliin. Sisustuksena heidän häissään oli pyöreät bambupöydät, pöydissä yksinkertaiset Tinen oman malliston lasipurkit, kukkia, kynttilöitä ja lattialla isot matot. Vettä oli kuulemma satanut kaatamalla, niin kuin tyypilliseen pohjoismaiseen kesään kuuluu. Mutta voin vaan kuvitella kuinka kaunista ja tunnelmallista siellä on ollut.

Tinen talon ehdoton suosikki huoneeni, ihana valo ja tunnelma ja tuplaovet terassille.

Toisinaan tässä tilassa on toiminut työhuone.

 Kuvia vielä jäi tästä jutusta pois, mutta jotta ei tule liikaa tekstiä niin kerrotaan tarina koreista ja Tinen seikkailusta seuraavassa postauksessa.

4 kommenttia:

 1. It looks great! TineKhome soon also available in my shop .... I like the black pots and the lamps.

  kind regards,

  Stephanie
  http://www.coos-je.nl/

  VastaaPoista
 2. Ja kyllä nyt harmittaa kun en ehtinyt mukaan. Mutta ens kerralla sitten taas.

  VastaaPoista
 3. Oih, niin ihana koti! Tuo halot kassissa on kyllä ihana idis!

  VastaaPoista