lauantai 9. kesäkuuta 2012

Pernille Corydon

Nyt olemme saaneet ison valkoiman tanskalaisen Pernille Corydonin koruja kaupalle, tässä muutamia kuvia valkoimasta.

Kaikki korut ovat hopeaa, eivätkä sisällä nikkeliä tai muitakaan "kiellettyjä" ainesosia...Ja kaikki helmet mitä on sormuksissa, korvakoruissa ja kaulakoruissa käytetty ovat korukiviä.

Ensimmäiset korut tulivat meille myyntiin jo ennen joulua ja myytiinkin silloin loppuun lyhyessä ajassa. Nyt myymälästä löytyy huomattavasti laajempi valikoima. Hinnat pyörivät siinä 27-70€ välillä, riippuen onko kyseessä nappikorvakorut vaiko sitten pitkä kaulakoru riipuksella. Ihania ovat ja niin täydellisen herkkiä ja kevyitä yhdistää kaikkiin kesän hellemekkoihin, kun siis toivottavasti saamme kauniin ja aurinkoisen kesän:)

Ja muutamia arvontojakin saattaa olla luvassa blogeissa liittyen Pernillen koruihin eli seurailkaa ilmoittelua Facebookissa...

Pahoitteluni siitä, että blogissa ja facebookissa on ollut normaalia "hiljaisempaa" ja myös viiveitä on saattanut tulla sähköposti kyselyissä. Jäin äitiyslomalle viikko sitten ja siitä johtuen tätä hidastusta on ollut, mutta pikkuhiljaa saamme tilanteen normalisoitua. Teitä palvelee parhaalla mahdollisella tavalla Eeva ja Sanna kaupalta kun minä olen poissa.En kuitenkaan mihinkään katoa vaan taustapiruna toimin edelleen, mutta nyt muutaman viikon sisään saattaa tulla omalta osaltani pieni hiljaisuus. 

Nougat Bulevardilla ja nettikauppa siis toimivat ihan normaalisti ja kaikkien toivomia kalkkimaalejakin saadaan nettikauppaan hyvin pian myyntiin. Kuvat väreistä on jo valmiina ja nyt vaan odotetaan toimitusta ja varaston täydennystä :)


   Ihanaa kesäkuuta kaikille ja toivotaan sitä aurinkoa ja lämpöä koko kesäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti