torstai 19. huhtikuuta 2012

Lisää Tähtiä

Heippa torstaihin! Tänään posti toi pienen paketin Becksöndergaardilta ja paketissa oli lisää tähtihuiveja niin pienellä kuin isolla tähdellä.

Nyt nettikaupassa myynnissä kaksi väriä isosta tähdestä ja kaksi väriä pienellä tähdellä. Kumpainenkin huivi puuvillaa, kooltaan 90x200cm. Pieni tähti maksaa 29€ ja iso tähti 31€.
Ole nopea, tuotteita on vain rajattu määrä, puolet myynnissä kaupalla ja puolet netissä. Klikkaa ostoksille tästä www.nougat.fi

Becksöndergaardin huiveja

Kumpikin väri myynnissä nyt nettikaupassa

Ja pienestä tähdestä myynnissä tämä ja tummansininen netissä.


Mini Purse

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Uutta tulossa

Pääsiäinen vietetty ja paluu arkeen alkaa. Viime viikolla on lähtenyt toimitus Tine K Homelta, jossa tulossa paljon tuotteita mm. korikasseja (se suosittu PEACE mustana), uusia tyynyjä, lahjapaperia, astioita, täydennystä servetteihin jotka loppu yms. Ohessa hiukan esimakua tulevasta. Laskeskelin, että kuorman pitäisi olla meillä loppuviikosta torstai-perjantai. 
Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

 

torstai 5. huhtikuuta 2012

Tine K ja kalkkimaali...

...on muuten loistava yhdistelmäSävyt sopivat toisiinsa kuin nenä päähän. Tässä tunnelmia Tineltä, jolta saamme toimituksen ensi viikon lopulla, niistä tuotteista lisää seuraavassa postauksessa. 

Ja kovasti on kyselty kalkkimaalin toimitus ajankohtaa, arviolta noin 3 viikkoa niin saamme ne. Mallit väreistä tulevat kaupalle ensi viikolla, jolloin on mahdollisuus tulla kaupalle katselemaan sopivaa sävyä kotiin tai mökille:) Kiinnostus maalia kohtaan on ollut kova ja kyselyitä on tullut paljon. Tiedotan maalin saapumisesta ja muista siihen liittyvistä täällä blogin puolella.

Mun lemppari kuva, ihana valo, kaunis kuva

Kalkkimaalin sävyjä, hyvin toimii:)
Näitä ihania uusia astioita tulossa ensi viikolla


Ja näitä purnukoita tulee myöhemmin tämän kevään aikana

Servettejä, astioita ja tabletteja, kaikki niitä löytyy kaupalta
Lyhdyt:)

Päiväpeittoja löytyy kaupalta ja ohuemmat peitteet toimivat loistavasti myös torkkupeittona

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kaupalla

Kauppaa on taas järjestetty uusiksi, tässä niitä ihania aurinkoisia kevätpäiviä odotellessa. Tänään päätin maalata kokeeksi yhden seinän kaupalla sillä kalkkimaalilla, josta jo aiemmin kerroinkinTällä kertaa sävy on hiukan eri kuin kotona testattu, mutta toimii erittäin hyvin sekin:) Oikeestaan kaikki sävyt toimivat hyvin, mutta valot ja ympäristö vaikuttaa miltä se näyttää seinässä ja toki se mikä on oman kodin värimaailma. Eli toimitusta Islannista odotellessa...


Kassan takaseinä nyt maalattu kalkkimaalilla


Ja siinä pino sävyjä mitä tulee olemaan saatavilla kalkkimaalista piakkoin:)
 

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kalkkimaali

Tässä vielä muutama kuva Tanskan ja Norjan kollegoiden kodeista, jossa maalattu seiniä kalkkimaalillaToimii todella hyvin erilaisissa ympäristöissä. Eteisen käytävällä, olohuoneessa ja vaikka keittiössä...
Ja jo tällä viikolla lupasivat lähettää paketin Islannista, jossa väreistä mallit eli pääsee jo vähän fiilistelemään ennakkoon, maalit tai siis ne jauhot tulee sitten perästä:)






Se täydellinen maali

Olen pari vuotta etsinyt sitä oikeaa maalia. Kaunista harmaan sävyä, matta pintaa, juuri sellaista missä yhdistyy samalla karheus, luonnollisuus ja pehmeys. Jep kuulostaa mahdottomalta yhtälöltä:) Joka tapauksessa nyt pitkän etsinnän jälkeen se löytyi ja nyt uskallan siitä jo kertoakin. 

Kaikki siis lähti siitä kun etsin maalia kotiini, mutta nyt löysin tuotteen joka tulee myyntiin myös kaupalle, jei! Kysessä on siis kalkkimaali. Meille maali tulee Islannista. Ihana islantilainen pariskunta jonka yritys tämä on, on ollut minuun yhteydessä ja nyt piakkoin saamme heidän tuotteitaan myös kaupalle, en malta odottaa. 

Sain testattavaksi maalia kotiini ja makuhuoneen seinä on nyt saanut uuden ilmeen ja voin lämpimästi suositella tuotetta muillekin tee-se-itse-naisille. Sen helmpompaa ei maalaminen ole. Maali myydään jauheena paperipussissa, siihen sekoitetaan vain vesi ja sitten tuote on valmis maalattavaksi. Kalkkimaali on täysin luonnontuote, mikä tekee siitä entistäkin paremman. Valikoimiimme tulee 6 eri harmaan, pellavan ja vaalean sävyjä jolla saa helposti ja nopeasti uutta ilmettä kotiin:) Kerron tuotteesta heti lisää kun selviää milloin saamme toimituksen kaupalle.

Tässä muutama fiiliskuva, ei tosin ole meidän kotonta...vaan lainattu tanskalaisen ystäväni Anitan sivuilta